O meni - MARTINA ĐOKIĆ Skip to main content

O meni

Ćao! Ja sam Martina

i podržala sam više hiljada ljudi da žive ispunjen život krojen po njihovim kriterijumima uspjeha.
Sve je počelo od preslaganja i rekreiranja mog ličnog života gdje sam od nesigurne klinke iz siromašne porodice izrasla u ženu koja rizikuje za svoje ciljeve i ne pravi kompromise sa onim što želi.

Tu sam da i tebe podržim da na ovom putovanju otkriješ svoje nove potencijale, osnažiš ciljeve i kreiraš život u kojem su tvoje vrijednosti i težnje ključni kompas kojim se vodiš.

Ako ne radimo ono što nas inspiriše i ispunjava, mi živimo ispod svog potencijala.

 

 

Moja misija

je da kroz edukacije i nova znanja podržim ljude da žive svoju genijalnost i kreiraju život po sopstvenim kriterijumima uspjeha.

U svakome postoje neizrečeni ciljevi i uspavani potencijali koji čekaju da ih nešto pokrene. Upravo svojim radom podržavam klijente da dostignu novi nivo sopstvene genijalnosti i samim tim novi nivo uživanja u sopstvenoj svakodnevnici i životu.

Moj pristup

 

Jasnoća vrijednosti

Znati šta nas u životu ispunjava i koji životni principi čine naš integritet, najvažniji je kompas koji moji klijenti osvijeste i po njemu počnu da se orjentišu.

Jasnoća ciljeva

Jasni i autentični ciljevi najsnažniji si impuls za naše uspavane i do sada neotkrivene potencijale. Upravo to je impuls koji moji klijenti otkriju u radu sa mnom, a koji ih vodi direktno do novih ideja o sebi i svojim kvalitetima.

Mindset koji je podrška

Možemo znati šta želimo, ali može se desiti i da mislimo da je to za nas teško ili nikako dostižno. Upravo promjena ograničavajućih ideja i sabotirajućih ponašanja ključni je faktor koji moje klijente vodi do željenih ishoda.

Povežimo se na instagramu @martina.djokic